Groot Bruinderink

Over ons

We staan bekend om ons grote aanbod aan fietsen en bromfietsen. De tweewielers zijn te vinden in onze ruime showroom in ons pand aan de Kerkstraat te Renkum. Naast betrouwbare producten, waarbij kwaliteit voorop staat, streven wij naar een zo optimaal mogelijke klanttevredenheid. Dit komt onder andere tot uiting in onze goede serviceverlening, jarenlange ervaring en door onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers.

Wij zijn gespecialiseerd in elektrische fietsen en hebben hierin een zeer uitgebreid assortiment. Tevens beschikken wij over een ruim assortiment tweedehands fietsen, Elobikes en scooters. Deze verkopen wij met garantie en service. Of het nu gaat om een stadsfiets, E-bike of een scooter, bij Groot Bruinderink koopt u met een goed gevoel een goed product.

Naast ons uitgebreide aanbod aan tweewielers, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor reparaties en/of een servicebeurt. In onze vakkundige werkplaats zorgen wij ervoor dat uw fiets of scooter met zorg wordt gerepareerd en onderhouden, zodat u weer veilig op pad kunt.

Uiteraard kunnen wij u ook adviseren bij het kopen van accessoires voor uw tweewieler. Of het nu gaat om een geschikte helm, een veilig slot of mooie fietstassen, wij informeren u graag over onze producten.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, beschikken wij over een bedrijfsbus waarmee we uw (nieuwe) tweewieler kunnen halen van of brengen naar uw huis- of werkadres.

Heeft u na uw bezoek aan onze website een vraag, wilt u meer informatie over een specifiek product of wenst u een tweewieler aan te schaffen? Wij verwelkomen u graag in onze winkel te Renkum. We wensen u veel winkelplezier toe!